Digital formidling våren 2015

Da var det plutselig min tur å kaste meg ut i bloggverdenen, hadde en liten smakebit av blogg i fjortenårsalderen, men trodde aldri jeg kom til å komme borti konseptet igjen. Er spent på hvordan dette blir!

Dette er en refleksjonsblogg som skal utgjøre en eksamensoppgave i faget digital formidling som er en del av kommunikasjonsstudiet ved universitetet i Agder. I løpet av denne våren skal jeg reflektere rundt ulike temaer.

Ukens spørsmål: «hva ønsker jeg å få ut av dette kurset, og hvordan skal jeg nå det målet?»

I løpet av dette kurset ønsker jeg å få en bedre forståelse av hva internett har å by på, og hva slags muligheter vi har ved å bruke dette verktøyet når det gjelder å kommunisere med hverandre.

I og med at jeg tar kurset som et breddefag i min bachelorgrad i statsvitenskap ønsker jeg også å få en bedre forståelse fra et samfunnsvitenskapelig og et organisasjonsteoretisk perspektiv slik at jeg bedre kan forstå hvordan jeg med min kompetanse en dag kan formidle meg gjennom internett, og også bedre forstå hvorfor og hvordan andre jeg forholder meg til formidler seg.

I tillegg til at jeg har mine mål fant jeg også mål og læringsutbytte på UiA inne på semesterplanen for faget:

Studenten skal etter gjennomført emne kunne:

  • redegjøre for prinsippene for kommunikasjon og formidling i digitale nettverksmedier
  • beskrive, vurdere og sammenlikne ulike nettbaserte sjangre
  • gjennomføre nettbaserte formidlingsprosjekter ved bruk av aktuell programvare
  • utnytte nettets muligheter til å formidle informasjon

For å nå mine egne mål og læringsmålene som faget har satt for meg vet jeg at jeg må jobbe kontinuerlig gjennom hele semesteret, og holde meg oppdatert på pensum. Jeg ønsker å legge ned mye arbeid i denne bloggen, og legge ned arbeid i den hver uke, slik at jeg ikke ender opp med å skrive alle innleggene på en dag, altså ønsker jeg ikke å ty til såkalte «skippertak». Dette fordi jeg ønsker at denne bloggen skal være av god kvalitet, og kvalitet tar tid.

– E

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s