Au revoir, goodbye, aufwidersehen, Hadebra

Da var det slutt, så kjære fans nå er det på tide at jeg forlater dere.

Dette er den siste oppgaven i en reise av en bloggkarriere og dagens tema var å fullføre sirkelen og se tilbake på det vi skrev i første blogginnlegg, om hvordan forventningene vi hadde i starten av kurset har innfridd.

Dette semesteret har lært meg en del, jeg syntes det å dele eksamen opp i mange mindre refleksjonsoppgaver har vært en morsom og engasjerende måte å komme seg gjennom pensum på – også i en blogg! Jeg har også nok en gang lært leksa om det å disponere tid. For mens jeg i starten av semesteret var fast bestemt på at jeg skulle følge oppgavene og publisere hver uke, ble dette  til et tomt løfte til meg selv. Så her sitter jeg da, nok en gang full av anger over min egen latskap og evne til å utsette ting til siste liten. Og som jeg skrev – kvalitet tar tid, så jeg håper virkelig jeg har klart å gjøre mitt beste for at hvert eneste innlegg på denne bloggen er preget av kvalitet, og ikke kvantitet.

Men jeg har syntes det har vært interessant og har spesielt likt å skrive om nettjournalistikk, og ser for meg at dette er noe jeg kunne tenke meg å se på senere – når det er min tur til å begi meg ut på nye eventyr i form av bachelor – og masteroppgaver.

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle si dette, men 250-500 ord har vært altfor lite spillerom for meg, jeg blir fort revet med og fingrene mine løper over tastaturet! Så dette har vært en stor utfordring for meg! Kanskje det å skrive er mitt kall?

I mitt første innlegg skrev jeg at jeg ønsket å bruke dette og se på det med et samfunnsvitenskapelig og organisasjonsteoretisk perspektiv. Og jeg har faktisk lært mye om meg selv, for jeg har hele tiden tenkt hvordan det ville sett ut hvis en statsviter hadde sett på disse temaene, istedenfor medievitere?

Alt i alt har dette vært både spennende og gøy, og jeg føler når jeg ser på læringsmålene at: Ja, dette er noe jeg faktisk, med hånden på hjertet, kan si at jeg kan! Og tror nok også jeg kommer til å bruke det jeg har lært her sammen med det jeg allerede kan som statsviter. Og hvem vet – kanskje jeg også kommer til å bygge videre på dette slik at det blir en bachelor til?

Så da vil jeg bare takke for meg, og håper at det har vært like spennende for dere der ute å lese bloggen min, som det har vært å skrive den – og kanskje skriver jeg her igjen en vakker dag.

Bilde tatt 04.12.14 kl. 17.51 #3

God sommer

– E

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s